Drie weken na de geboorte van zijn dochter Jinte liep Geart zijn eerste wedstrijd weer in Holten. Het parcours was wat zwaarder dan in vorige jaren doordat de Holterberg in plaats van één keer twee keer moest worden beklommen. Het was even afwachten hoe de vorm zou zijn na drie weken met gebroken nachten. Na een paar kilometer moest Geart de eerste loper laten gaan en op de Holterberg merkte hij het gebrek aan heuvels in Friesland in de training. Het werd zwaar maar Geart kon zijn tweede plek tot vlak voor de finish vasthouden, toe kreeg nummer drie aansluiten. In de eindsprint wist Geart de tweede plek alsnog te bemachtigen. Tien kilometer in 32:47. Ook Cathy van Es deed voor Lichtlopen mee aan de tien kilometer, zij had het ook zwaar op de heuvels maar wist nog wel een derde plek bij de vrouwen V50 in 45:47.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>