Onverwachts kon Hinde meedoen aan de zevenheuvelenloop in Nijmegen. Op een recreanten nummer kon ze helaas niet in het voorste startvak starten, daardoor was het de eerste 3,4 kilometer hollen en stilstaan en slalommen door de menigte. De laatste tien kilometer kon ze wel vrijuit lopen. De laatste 10 kilometer gingen dan ook erg snel, ook omdat dat deels naar beneden gaat, ze liep dit stuk zelfs onder de 36 minuten. De totaaltijd over de 15 kilometer was: 54:46, waarmee ze in dit internationale deelnemersveld 28e vrouw was van de ruim 4000 vrouwen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>