OldStars Running in Sneek

Het doel van Oldstars Running is om 55-plussers te bereiken die op zoek zijn naar een aangepaste vorm van bewegen binnen een vereniging. Naast bewegen wordt de nadruk gelegd op aansluiting binnen de vereniging als vrijwilliger binnen de organisatie en of deelname binnen ene team en ontmoeting in en rondom de sportvereniging. Met Oldstars running geven wij ouderen de kans om laagdrempelig te bewegen, zelf actief betrokken te zijn bij de organisatie van hun sport en van betekenis te kunnen zijn binnen een vereniging. Kortom het gaat bij Oldstars om: laagdrempelig bewegen, ontmoeten, meedoen en zelfredzaamheid. Op deze manier onderscheidt Oldstars zich van andere beweeginterventies voor ouderen.

Op woensdag 12 januari staat de startbijeenkomst gepland van het OldStars running initiatief van Hardloopvereniging Lichtlopen. We beginnen om tien uur en het zal maximaal twee uur duren. De start locatie zal zijn in de buurt van het Wilhelminapark in Sneek. Na een kort welkomstwoord en wat toelichting kan mee worden gedaan aan een eerste training.

Tijdens een Oldstars Running training komen de volgende onderdelen aan bod, warming-up met dynamisch bewegen, balans, coördinatie, kracht en natuurlijk uithoudingsvermogen. Alles aangepast aan de individuele mogelijkheden van de deelnemer.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u de startbijeenkomst bijwonen? Vul dan het onderstaande formulier in.

Vul hieronder uw gegevens in: