Gaasterlân run, St Thomas trail en Appelscha

De keuze was deze dagen weer reuze wat betreft hardloopevenementen.

Zaterdag was de Gaasterlân run in Balk. Sytske de Jong liep hier op de 4 mijl een mooie tijd van 44:10. Nanne Jagersma ging van start op de 12 km en eindigde als 11e in 48:04, sneller dan ooit maar toch niet helemaal tevreden. Er zit meer in.

Zondag gingen Margreet Osinga, Jasper Sierdsma  en Tineke van de Vliert van start bij de St. Thomas trail. De regen van de afgelopen dagen had voor een lekker zwaar parcours gezorgd. Margreet liep de 20 km in een heel nette tijd van 2:05:13 ze werd hiermee 31e, Jasper liep dezelfde afstand in 1:47:50, hij eindigde bij de mannen als 65e. Tineke liep de 9 km en kwam als één van de oudste deelneemsters als 7e over de streep in 42:14.

Jolanda de Vries liep maandag mee bij het Noordelijk cross kampioenschap in Appelscha. Jolanda eindigde bij de vrouwen 40 als zesde in 27:02 (ongeveer 6 km).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>