Nanne zevende op Nederlands kampioenschap cross

In Kraggenburg is Nanne Jagersma heel knap als zevende geëindigd bij het Nederlands kampioenschap cross Mannen 55. Na een vlotte start waar Nanne meteen op een mooie positie lag wist hij gedurende de wedstrijd zich goed vooraan te handhaven in het enorme masters veld. Nanne steeg bij deze cross boven zichzelf uit en liet concurrenten achter zich die op de tien kilometer, op papier, minuten sneller zijn dan hij. De lange trainingsperiode met vooral veel meer kilometers heeft voor Nanne zeer goed uitgepakt. Met deze vorm is het volgende doel een snelle tien kilometer op de weg binnenkort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>