Halve marathon Vlieland

Afgelopen zondag hebben Hanneke Thoen en Jasper Sierdsma deelgenomen aan de halve marathon van Vlieland. De loopevenementen op de waddeneilanden zijn erg populair onder de hardlopers en ook op Vlieland stond er een enorm deelnemersveld aan de start. Het pittige glooiende parcours en de harde wind zorgden ervoor dat echt snelle tijden niet mogelijk waren. Desondanks waren Jasper met 1:47:16 en een 14e plek bij de mannen 40 en Hanneke met 2:10:53 en 44e plek bij de vrouwen 35 tevreden over hoe hun wedstrijd was verlopen.

Foto Janke van der Schaaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>