Afgelopen zondag heeft Geart Jorritsma de halve marathon van Breda gelopen. Tijdens de erg regenachtige wedstrijd liep Geart een mooie vlakke race met tijden (per 5 km) van 15:37, 15:40, 15:41 en 15:53 kwam hij uit op een zeer snelle 1:06:22. De laatste 6 kilometer iets verval vanwege de door de regen stram geworden spieren, wel een mooie klassering als zesde Nederlander en een verbetering van zijn PR met exact een minuut.

Jasper Sierdsma en Rian Piek deden in hetzelfde weekend een trailrun mee op Terschelling. Voor Rian was het haar eerste tien kilometer nadat ze net het hardlopen heeft opgepakt. Ze eindigde op het zware parcours in 1:32:11 als 88e overall. Jasper liep de langere afstand, 25 kilometer. Hij wist een 28e plek te bemachtigen in 2:31:10.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>