Jasper Sierdsma heeft afgelopen zondag bij de Berenloop op Terschelling zijn persoonlijk record op de marathon ruim verbeterd tot 3:31:22. Met een mooie vlakke wedstrijd waarbij hij de laatste kilometers het tempo nog eens kon opvoeren eindigde Jasper als 17e bij de mannen 40.

• Sytske de Jong 2:33:15

In Hilversum liep Geart Jorritsma zijn eerst cross van het seizoen bij de Maple Leaf cross. De cross in Hilversum is de oudste cross van Nederland en werd dit jaar al voor de 72e keer georganiseerd. Geart wist een tweede plaats te bemachtigen in dit zeer sterke deelnemersveld. Lang deed hij mee voor de overwinning maar op het snelle deel van het parcours kon hij in de laatste ronde winnaar Lucas Nieuweboer niet bijhouden. Op twaalf seconden achterstand werd Geart tweede waarmee hij een aantal snelle lopers een flink stuk achter zich liet.