Rondje Goutum

Afgelopen zondag liepen Jasper Sierdsma, Hanneke Thoen en Margreet Osinga de 30 kilometer bij het Rondje Goutum als voorbereiding op de marathon van Rotterdam of Enschede. De bedoeling was om 30 kilometer op het beoogde marathontempo te lopen en te oefenen met de voeding. Ondanks de zware weersomstandigheden ging het drietal voortreffelijk. Jasper eindigde bij de mannen als 32e in 2:29:47. Margreet en Hanneke liepen een groot deel van de loop samen op en eindigden als 17e en 18e bij de vrouwen in respectievelijk 3:14:59 en 3:15:20.

Rian Piek kwam op de tien kilometer tot 1:09:26 en werd daarmee 51e bij de vrouwen.

Marieke Dijkstra liep in Leeuwarden de vijf kilometer en verbetere haar persoonlijk record zeer ruim tot 31:54 en eindigde hiermee als 18e.

In de Nacht van Groningen was Debby Tuinstra aktief, samen met man en kind liep ze de tien kilometer in een mooie 1:09:36.

Zondag was ook het NK cross in Kraggenburg. Geart Jorritsma had niet een geweldige dag in de polder klei. Hij eindigde als 16e bij de mannen senioren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>