Bij de 8 van Langezwaag kwamen vier atleten van de Lichtlopengroep uit Akkrum in actie. Stefien Smeding en Imara Louwe, die allebei in oktober zijn begonnen met hardlopen in de Start-to-Run beginnersgroep, deden de 5 km. Stefien eindigde als 11e in een tijd van 29.33, Imara werd 26e met 35.25. Sandra Siebenga en Michiel Blommers kwamen uit op de 16,1 km. Ze zijn beiden aan het trainen voor een halve marathon en willen op die afstand graag hun PR wat aanscherpen. De 16,1 km hebben ze daarom gelopen op het tempo waarin ze over een tijdje de halve marathon willen gaan lopen. Dit ging hun beiden goed af. Sandra werd 11e met een tijd van 1.32.01, Michiel 23e in 1.23.47.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>