AV Heerenveen organiseerde afgelopen zaterdag de eerste wedstrijd van hun wintercompetitie in Oranjewoud. De woutersbergje-cross werd zoveel mogelijk corona proof uitgevoerd. Jolanda de Vries wist beslag te leggen op de zesde plaats. Ze legde de zes kilometer af in 27:28. Margreet Osinga werd 16e bij de dames in 32:53. Bij de mannen eindigde Jasper Sierdsma als 30e in 26:31 en werd Halbe Huitema 54e in 32:11. Zoals het er nu naar uitziet was dit vanwege de corona maatregelen voorlopig even de laatste wedstrijd. Uitslagen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>