Zaterdag was de Next Generation Athletics in Nijmegen één van de weinige baanwedstrijden die wel doorgingen in de Corona tijd. Geart Jorritsma mocht van start in de tweede serie op de 5000 meter. De omstandigheden waren ideaal en er werd vanaf  de start hard doorgelopen. Achteraf was het schema van 14:10 waar op gelopen werd voor Geart iets te veel van het goede. Tot vier kilometer ging het erg goed maar daarna viel hij sterk terug. Dik in de verzuring lopen is niet heel gemakkelijk voor een marathonloper en dat was in de laatste kilometer duidelijk te zien. Toch kwam Geart nog uit op een tijd van 14:37, sneller was hij de afgelopen twee jaar niet geweest.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>