In Hem werd vandaag het Nederlands kampioenschap 10 km verlopen. Op het snelle maar erg kale parcours stond een stevige wind. De eerste kilometers waren grotendeels met de wind in de rug, Geart Jorritsma kwam daardoor op de vijf kilometer door op 14:45. In de tweede helft moesten de lopers flink wat tijd inleveren vanwege de harde wind tegen. Geart kon gelukkig in een mooie groep lopen en eindigde niet al te ver achter de eerste lopers als 16e in een tijd van 30:21, een persoonlijk record op de 10 km op de weg. Marco Kingma liep voor het eerst een NK mee en had het door de omstandigheden zwaar, hij eindigde als 190e in een mooie 37:58. (uitslagen)

Margreet Osinga liep zaterdag mee in de RFR trail over 29 km. Ondanks kramp in een bovenbeen eindigde ze als 20e  in 3:09:27 (uitslagen)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>