Twee weken voor de marathon van Amsterdam wilde Geart Jorritsma een halve marathon op marathon tempo lopen. Oldenzaal leek daarvoor een mooie gelegenheid. Helaas werkte het weer niet heel erg mee en was het parcours, mede door de regen, zwaarder dan verwacht. Desondanks liep Geart op zijn gemak nog een mooie 1:09:16 op de halve marathon. Een resultaat dat een vertrouwen geeft in een goede afloop in de marathon van Amsterdam. Het streven in Amsterdam is een tijd beneden de 2:18, wel afhankelijk van de omstandigheden natuurlijk.

Bij de vrouwen 45 liep Cathy van Es-Bode naar een mooie derde plek in 1:43:41. Ook Jasper Stein had de reis naar Oldenzaal ondernomen hij eindigde als achtste senior in 1:22:54.

Foto: PSDesign fotografie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>