Wil je (opnieuw) beginnen met hardlopen? Waarom dan niet direct goed? Bij Lichtlopen ben je aan het juiste adres. Eén keer per week een gezamenlijke training met daarin aandacht voor looptechniek, kracht, coördinatie en natuurlijk uithoudingsvermogen. Met een geleidelijke en persoonsgerichte aanpak wordt je in twaalf weken klaar gestoomd voor het lopen van vijf kilometer aan één stuk.

De training vindt plaats in Tinga/Duinterpen op maandagavond om 19:00 uur en duurt tot uiterlijk 20:30. Naast de gezamenlijke training krijg je een schema om per week nog twee trainingen voor jezelf te doen. Aan het eind van de twaalf weken lopen we met z’n allen een vijf kilometer om het trainingstraject af te sluiten.

De kosten voor deze twaalf weken training bedragen 60 euro. We beginnen het programma op maandag 21 februari. Aanmelden kan door het invullen van het formulier hieronder, voor meer informatie kun je contact opnemen met Harry Jorritsma 06 44290553 of door een mail te sturen naar info@lichtlopen.nl

  Vul hieronder uw gegevens in:

   

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>