Maar liefst acht Lichtlopers deden zaterdag mee aan de Hart van Drenthe trail. Door alle regen die afgelopen weken was gevallen was het parcours op plekken behoorlijk nat, daarnaast lagen er op de route nog verschillende omgewaaide bomen waardoor er nogal wat geklauterd moest worden.

Op de 28 kilometer eindigde Jolanda als vierde in 2:56:50, een podiumplek had er misschien ingezeten als ze niet onderweg een interview had gegeven ;-). Margreet Osinga eindigde op dezelfde afstand als 12e in 3:18:43.

Op de 22 kilometer eindigde Ruurd van Wieren, als enige man in het Lichtlopen gezelschap, als 31e in 2:16:39. Bij de dames waren er voor de Lichtlopers podiumplaatsen, Nynke Steigenga eindigde als tweede in 2:11:11, vlak achter haar eindigde Betty Agricola (na verkeerd te zijn gelopen) als derde in 2:12:46. Marijke de Jong eindigde als 15e in 2:30:20, Judit de Vries als 38e in 2:59:25.

Sytske de Jong eindigde op de 12 kilometer als 61e in 1:44:15.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>